Honeywell

Pouzdan partner u realizaciji poslovnih ciljeva. Pružamo usluge iz oblasti informacionih tehnologija.

Honeywell Fire and PA/VA Solutions

Kao najveći svetski proizvođač komercijalnih požarnih alarmnih sistema, Honeywell Fire and PA/VA Solutions podržava svako lokalno tržište sa odabranom grupom dobro poznatih i visoko cenjenih brendova iz svoje palete. Navedeni brendovi, kao što su ESSER by Honeywell i Honeywell Morley-IAS su institucije u industriji komercijalnih požarnih alarmnih sistema i uživaju zasluženo poverenje kao rezultat njihove dosledne posvećenosti najvišem kvalitetu. Od najjednostavnijih alarmnih sistema do najsavremenijih mrežnih aplikacija, rešenja za požar Honeywell Fire and PA/VA Solutions mogu ispuniti neke od najstrožih zahteva u bilo kom delu sveta. Honeywell Fire and PA/VA Solutions proizvodi i usluge čine život i imovinu zaštićenim i sigurnijim. Technomedia doo je od 2018. godine postala ovlašćeni distributer Honeywell Fire and PA/VA Solutions.

ESSER by Honeywell

Kompetentnost i inovacije kao i stalna orijentacija na tržište i klijente, uspeli su da održe Esser by Honeywell brend već više od 40 godina. ESSER by Honeywell nudi inovativna rešenja za zaštitu od požara koja zadovoljavaju najviše standarde. Modularni dizajn prilagođen posebnim ciljevima i zahtevima zaštite za zgrade i sisteme, predstavlja izbor broj jedan za visoko zahtevan kvalitet. ESSER by Honeywell predstavlja profesionalni i visokokvalitetni požarni alarm i inteligenti sistem upravljanja, što nudi prednost savršene koordinacije svih komponenti i omogućava mnogo više funkcija. Pored toga, ESSER by Honeywell proizvodi ne samo da se stalno razvijaju i proširuju, već garantuju i kompatibilnost u svakom trenutku. Ovo obezbeđuje investiciju klijenta i garantuje dostupnost i proširivost ESSER By Honeywell sistema u budućnosti.

Honeywell Morley-IAS

Širok asortiman proizvoda kompanije Honeywell Morley-IAS omogućava slobodu dizajniranja sistema koji najbolje odgovara potrebama klijenata uz mogućnost kreiranja, dodavanja i poboljšanja u zavisnosti od zahteva. Svi kontrolni paneli Honeywell Morley-IAS za detekciju požara i alarma su dizajnirani da zadovolje propise kao što su EN54 (2. i 4.). Pažljivo planirana evolucija proizvoda tokom godina osigurava isporuku panela koji omogućavaju funkcionisanje ili proširenje postojećih Honeywell Morley-IAS požarnih sistema. Sistemi kupljeni danas zadovoljavaju ne samo postojeće potrebe klijenata već i potrebe sutrašnjice. Vizija Honeywell Morley-IAS je da pruži superiorni kvalitet angažovanjem talentovanih ljudi i razvijanjem tehničkih inovacija. Slušajući svoje kupce Honeywell Morley-IAS pruža sigurnost ne samo za ispunjenje njihovih zahteva, već i za očekivanja vezana za servise, podršku i održavanje u toku životnog veka proizvoda ili sistema. Honeywell Morley-IAS isporučuje proizvode profesionalnim i kvalifikovanim instalaterima požarne zaštite koji dizajniraju i implementiraju kompletan sistem za zgradu, kao i obezbeđuju puštanje u rad i održavanje.